Drift/Underhåll/Service

Bäckströms Mekaniska AB

Bäckströms är ett modernt verkstadsföretag med 90 medarbetare. Förutom svarvning och fräsning i vår legotillverkning utför vi montering samt reparationer av hydraulik och mekanik.

Läs mer här »

DEKRA Industrial AB

DEKRA Industrial AB, tidigare ÅF-Kontroll, verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besikting, provning och certifiering.

Läs mer här »

Drivsystem 05 AB

Service och underhåll av mekaniska transmissioner. Smörjprodukter och filtrerad olja.

Läs mer här »

EVS - Din servicepartner

Reparationer samt förebyggande och avhjälpande underhåll av elmaskiner, som generatorer för vindkraftverk. Tjänster utföres i fält eller i vår verkstad.

Läs mer här »

Grontmij AB

Grontmij är tekniska konsulter inom energi, samhällsbyggnad, husbyggnad, projektledning, arkitektur och miljö. Med omkring 11000 medarbetare på närmare 300 kontor i Europa och ytterligare 50 kontor världen över, är Grontmij Europas fjärde största teknikkonsultbolag. Grontmij i Sverige är rikstäckande med ca 800 konsulter på ett 25-tal orter.

Läs mer här »

Hallton AB

Vi erbjuder tältlösningar/lagerhallar i olika storlekar och utförande. Allt från enklare modeller för den lilla trädgårdsfesten, till fullrustade evenemangstält i flera våningar för det spektakulära eventet. Tack vare den senaste tekniken kan vi alltid garantera högsta funktion och komfort, såväl sommar som vinter.

Läs mer här »

Högre Höjder AB

Högre Höjder AB erbjuder inskpektion och reparation av vindkraftverk med inriktning på bladen. Vår repteknik tillåter oss att nå alla blad på plats.

Läs mer här »

Inspecta Sweden AB

Inspecta är Nordens ledande inspektions-, provnings- och certifieringsföretag med mer än 1400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Lettland, Estland och Litauen. Vi erbjuder tjänster inom besiktning, provning, certifiering, konsultation och utbildning. Vi skapar säkerhet, tillit och hållbar utveckling i norra Europa.

Läs mer här »

Klüber Lubrication Nordic

Klüber Lubrication är en av världens ledande tillverkare av specialsmörjmedel. Företaget levererar avancerade tribologiska lösningar som skräddersys utifrån respektive kunds behov.

Läs mer här »

NE Fire Protection AB

Svarar för marknadsföring,distribution och installation av Fireaway Inc:s aerosolbaserade automatiska brandsläckningssystem Stat-X på den svenska marknaden.

Läs mer här »

Svenska Vindkraftkonsulterna AB

Svenska Vindkraftkonsulterna AB är ett märkesoberoende företag för Vindkraftsägare & Vindkraftsprojektörer.

Läs mer här »

Tenderteq AB

Företagsbeskrivning: Tenderteq AB hjälper företag att svara på upphandlingar och anbud.

Läs mer här »

WSP

WSP är ett Globalt analys och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & industri,Transport & Infrastruktur och Miljö och Energi.

Läs mer här »